Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az RTL Klub nagy bejelentést tett, ami minden korosztálynak örömet okoz

Az RTL Klub nagy bejelentést tett, ami minden korosztálynak örömet okoz

Színes

Az RTL Klub nagy bejelentést tett, ami minden korosztálynak örömet okoz

Színes

Helmeczi Benjamin 07:07

A karácsonyi ünnepek után is változatos kikapcsolódást nyújtanak az RTL Magyarország csatornái. December 27. és január 1. között a különböző csatornák programjai egy-egy tematika köré csoportosulnak, így egész napos szórakozást nyújtanak a Disney-filmek, krimik, talk show-k és a sorozatok rajongóinak. Szilveszter napján az RTLII fergeteges sztárparádéval várja az óévet búcsúztatókat.

December 27. Disney-nap az RTL Klubon. Kicsik és nagyok együtt mulathatnak a Csaó, Lizzie! című filmen Hilary Duff főszereplésével, vagy éppen a rút kiskacsából hattyúvá váló Neveletlen hercegnő kalandjain Anne Hathaway alakításában. Az Egy bogár élete és a Ralph lezúzza a netet pedig a rajzfilmek szerelmeseinek nyújt szórakozást.

December 28-án a képzeletbeli tematikus staféta az RTL+ csatornára kerül, ahol az estét az Igazi Krimi tartalom bűneseteket feldolgozó film-és dokumentumsorozatai nyitják. A nézők több részen át követhetik az Elásott bűnök, az Óvakodj a szomszédtól!, vagy éppen a Végzetes vonzalom megtörtént eseteket feltáró részeit. A délután folyamán szintén itt tekinthetik meg a Medicopter 117, a Cobra 11 és a Baywatch több epizódját is.

December 29. a nyomozóké a Sorozat+ csatornán. A CSI detektívjei, Monk, a flúgos nyomozó, valamint a szivarjáról és ballonkabátjáról híres Columbo gondoskodik a nap folyamán a lebilincselő karácsonyi esetekről és az ünnephez méltó briliáns megoldásokról.

December 30-án az RTL Gold felidézi a talk show-k világát. A hihetetlen, megdöbbentő, szívszorító, vagy éppen kacagtató történeteket a közkedvelt műsorvezetők, Erdélyi Mónika, Sebestyén Balázs és Nádai Anikó „beszéltetik ki” vendégeikkel, a saját nevükkel fémjelzett műsoraikban; a Mónika Show, Balázs Show és az Anikó #show epizódjaiban.

December 31-én az RTL Magyarország Szilvesztere rengeteg nevetéssel búcsúztatja a 2020-as évet az RTLII csatornán. A fergeteges, több órás NőComment! – Szilveszter 2020 közönségkedvenc műsorvezetője, sztárvendégei, fantasztikus műsorszámai garantálják a felhőtlen szórakozást, amihez hozzájárulnak a Showder Klub-Best of epizódjai is. A nézők ezen az éjszakán együtt köszönthetik az újévet a ValóVilág 10 powered by Big Brother lakóival is.

Az RTL Magyarország szilveszteri programjáról hamarosan még több izgalmas részletet árulunk el, annyit már most, hogy a NőComment!-Szilveszter 2020 műsora az RTL Most+ platformon is elérhető lesz.

Január 1-én a nézők ellátogathatnak Pajkaszegre, persze csak a képernyőkön keresztül. Az újév első napján A mi kis falunk maraton keretében a sorozat 4. évadának epizódjaival lazíthatnak és töltődhetnek fel a rajongók.

Borítókép: 24.hu