promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hétszeres lottónyertes tanácsai: 5 dolog, ami növeli az esélyed a nyerésre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tuti tippek, amelyekkel növelheted az esélyed. Ezt egy olyan ember mondja, aki már többször is jó nagyot nyert a lottón.

Richard Lustig amerika egyik legszerencsésebb embere, aki kifejlesztett magának egy szisztémát, amelynek a segítségével már hétszer elég nagy összeget szebelt be a nemzeti lottón.

Pedig, ahogy mesélte a Forbes-nak, korábban ő sem gondolkodott sokat, hogy milyen számot húzzon be, csak ment fejjel a falnak, abban a reményben, hogy a szerencse lepaktál vele, és megnyeri álmai főnyereményét, amely után soha többé nem kell számolgatnia a pénzt, mert annyi lesz belőle, hogy az szinte nem lehet majd elkölteni. Vesz egy jachtot, és éli majd a milliomosok gondtalan életét.

Aztán csak nem jöttek az eredmények. Arra gondolt, hogy akkor megtervezi az egészet. Hiszen ez mégiscsak valamilyen szinten matematika.

Lustig öt tippje, amelyek közül valószínűleg akad olyan, amit egyböl blödliségnem mondanánk, de az talán meggyőzhet minket, hogy neki bejöttek:

  1. Semmiképpen ne éljünk a gép segítségével, ne kérjünk gépi számokat. Ilyen erővel simán behúzhatunk találomra is számokat.
  2. Születésnap számok sem jó választások. Hiszen 1-12 és 1-31 között fogunk ilyenkor válogatni, ez pedig megköti a kezünket, korlátozza a fantáziánkat. Ha szélesebb skálán gondolkodunk akkor arra is nagyobb esélyünk van, hogy ne kelljen másokkal osztozkodnunk a nyereményen. Hiszen a szülinapos számbehúzással sokan élnek.
  3. Ha rájöttél a tuti számaidra, bátran játszd meg őket többször is! (Jó, ha van 10 garnitúra számod, amelyeket rendszeresen megjátszol)
  4. Játssz rendszeresen, ha már elkezdted!
  5. Nézd meg, milyen számok nyertek már, és ezeket ne húzd be, hiszen szinte lehetetlen az esélye, hogy ezeket még egyszer kihúzzák!

Persze így is sokan vannak, főleg matematikusok, akik szerint Lustig-tanácsai semmivel sem mondanak többet, mint egy-egy klisés mondatokkal híveket toborzó amatőr tanácsai. Lustig viszont hétszer nyert már, és nem is kicsi összegeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás