promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: hiába a karácsony, VV Amandának valakit párbajozni kellett hívnia
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ünnepi hangulat sem akadályozhatja meg, hogy valaki negyedikként búcsúzzon a villától.

A villalakók már megkapták az első karácsonyi ajándékukat, ami egy üzenet volt az otthoni családtagoktól, vagy néhány esetben barátoktól. VV Amanda szabályosan könnyekben tört ki, amikor meglátta a szeretteit, de ettől függetlenül még nem szeretne hazamenni, és tovább akar küzdeni a fődíjért.

Eddig hárman búcsúztak a VV10-től: VV Mercédesz, VV Digo és VV Gábor. Érdekesség, hogy utóbbi kettőt VV Bálint ejtette ki. Sokszor fel is hozzák a nézők, hogy nem éppen kiegyenlített a küzdelem, mivel Bálint már szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben Joe fiaként, szóval ismert szereplőről van szó.

Vagy így, vagy úgy, de a két párbajt megnyerő fiú jelenleg a VV10 egyik legerősebb játékosa.

VV Amandát igyekeztek meggyőzni a hozzá közelálló személyek, hogy VV Mercit kellene kivinnie párbajozni. Nehéz, mert a bent lévők nem látják, hogy idekint mire kíváncsiak a nézők, vagy éppen kihez miképp viszonyulnak. Egy biztos, VV Amanda kezd eltűnni a szürkeségben, míg VV Merci kavarását és múltkori kirohanását elég érdekesnek találták.

Ettől még persze benne van a pakliban, hogy Amandát jobban kedveli mindenki, és inkább az esztergomi 19 éves lányt küldenék haza.

VV Dani azt mondta, hogy pont a felbujtót, vagyis VV Frut vinné ki a jellemtelensége miatt.

De a lényeg, hogy VV Amanda végül kinek a nevét mondta ki, az pedig a videóból kiderül.

[[vid2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás