promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rékasi Károly reagált a Reggelis botrányra: „Senkit nem szándékoztam megbántani”
Borítókép:  Rékasi Károly / via ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barátok közt színésze, Rékasi Károly tegnap nagyon furcsán viselkedett a Reggeliben, és most megpróbált tiszta vizet önteni a pohárba.

A Barátok közt Bartha Zsoltjaként ismert Rékasi Károly az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt, és már az első pillanatban kellemetlenné vált a helyzet, mikor megjegyezte, hogy nincs maszk a műsorvezetőkön. Ezek után virággyilkosoknak nevezte őket, amiért nem öntözték a díszletben található növényeket, és még Papp Gergőt is határozottan csendre intette.

Rékasi Károly sokak által furcsának tartott viselkedése nagyon meglepte az embereket, a színész pedig utólag reagált a szereplésére.

„Éppen most nézem vissza ezt a riportot, mert én is olvastam, nekem is jöttek visszajelzések. Nem tudom, ki mit érthetett félre. Senkit nem szándékoztam megbántani. Miért is tenném? Tényleg azon kaptam magam, hogy rajtam van maszk, egyébként meg mindenki eldönti maga, hogy ő akar-e a másik emberre odafigyelni vagy sem. Azért tettem csak szóvá, mert azt láttam, hogy rajtuk nincs, de én ezzel nem bíráltam, nem ítélkeztem senki fölött. Végül én alkalmazkodtam hozzájuk, nem kértem, hogy vegyenek fel maszkot”

– mondta a Telexnek Rékasi Károly.

A virággyilkosos megjegyzésével kapcsolatban úgy gondolja, hogy leginkább a díszletet felügyelő munkatárs hanyagságából eredhetett, hogy ilyen állapotú növények vannak a háttérben, amúgy meg csupán viccnek szánta a dolgot, szóval érthetetlen, hogy miért háborodtak fel ennyien.

„Ha akart volna bárki bármi sértőt találni, akkor talán ezt, hogy én megvádoltam a műsorvezetőket azzal, hogy nem locsoltak virágot. De a maszkkal? Ne vicceljünk már, tényleg”

– zárta le az ügyet Rékasi Károly.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás