promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mark Wahlberg bedrogozva vert félholtra egy vietnámi férfit
Borítókép:  Mark Wahlberg / via ANGELA WEISS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy Mark Wahlberg 1988-ban bottal esett neki egy vietnámi férfinek, miközben drog hatása alatt állt.

A Ted, Négy tesó, Az olasz meló és egyebek között a Transformers-széria sztárja, Mark Wahlberg jelenleg Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésze, aki hiába tűnik szinte folyton morcosnak, mindenhol a pozitivitást hirdeti, és mélyen vallásos. A híresség nem mindig volt ilyen, ugyanis elég balhés fiatalkort tudhat maga mögött, és ezt egy most elővett eset is bizonyítja.

Az akkor 16 éves Mark Wahlberg 1988-ban bedrogozva vert agyon egy vietnámi férfit, akit addig ütött bottal, míg az áldozat eszméletét nem vesztette. A világsztárt annak idején letartóztatták és bűnösnek vallotta magát, de azt állította, hogy nem a rasszizmus vezérelte.

Mark Wahlberg ezek után alakította át teljesen az életét, elkezdett komolyan zenélni és jó útra tért. Szívből elnézést kért a szörnyűségért, amit tett, a férfi pedig megbocsátott neki, mivel mindenki megérdemel egy második esélyt. Ez utólag igazán jó döntésnek bizonyult, hiszen azóta rengeteg ember életére van pozitív hatással a színész, aki nagyon sokat tanult tinikori hibáiból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás