promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jáksó László hátat fordított a rádiózásnak, ezt csinálja most
Borítókép:  Jáksó László / via borsod24.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Április óta nincs rádióműsora Jáksó Lászlónak, de ő nem bánja, hiszen egy teljesen más szakmában találta meg a számításait.

Tavasszal egészen elszomorította a közönséget, mikor kiderült, hogy Jáksó László távozik a Sláger FM-től. A legendás műsorvezetőt nagyon sokan hallgatták, de azóta sajnos nem igazán szerepelt, most viszont elárulta, hogy az utóbbi hónapokban mivel foglalkozik, a válasz pedig jó eséllyel rengeteg embert meg fog lepni – főleg annak tudatában, hogy a magyar média egyik legismertebb személyiségéről van szó.

„A programozás igazából mindig is nagy szerelem volt nekem, most főként vállalatirányítási rendszereket tervezek. Sokan nem is gondolnák, valójában mennyire kreatív szakma ez, én nagyon szeretem. [...] A médiában ordítva mutogatja magát az ember, a programozást meg egyedül, csendben csinálom. Nem tervezem a visszatérést, mert egyszerűen nincs most olyan műsor, amelyben el tudnám képzelni magam. Teljesen elégedett vagyok az életemmel, ráadásul most itthon maradhatok, és itthonról dolgozhatok, amit a médiában nem nagyon tehettem volna meg, az egészségünk pedig mindennél fontosabb”

– mesélte a Blikknek Jáksó László.

Ez igazából nem is akkora újdonság, hiszen a híresség a Sláger FM-es hír után szinte egyből megemlítette a programozást, szóval valószínűleg emiatt nem volt annyira kétségbe esve annak idején – bár az most nagyon elkeserítheti a rajongóit, hogy ezek alapján még jó ideig nem fog műsort vezetni, de nyugtasson minket az a tudat, hogy Jáksó László jelenleg így boldog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás