promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia: „Még most is csak élő emberként tudok Karcsira gondolni”
Borítókép:  Liptai Claudia és Gesztesi Károly / via startlap.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közel egy év telt el Gesztesi Károly halála óta, de egykori szerelme, Liptai Claudia még mindig nem tudta feldolgozni a tragédiát.

Január 4-én érkezett a szomorú hír, mely szerint az ország egyik legkedveltebb színésze, Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel elhunyt, miután vezetés közben szívinfarktust kapott. A hírességet még ma is rengetegen gyászolják és ez alól Liptai Claudia sem kivétel, hiszen van egy közös, Panka nevű gyermekük is, aki most először fogja édesapja nélkül tölteni az ünnepeket.

„A mai napig nem hiszem el, ami történt, még most is csak élő emberként tudok Karcsira gondolni. Nagyon sokszor eszembe jut, hogyan tudnám visszatekerni az idő kerekét arra a napra. Kézen fognám és bevinném őt egy kórházba, hogy jó alaposan kivizsgálják. Még most is borzalmas belegondolni, milyen fájdalmat okozott az elvesztése az én kislányomnak és a testvéreinek. Panka próbálja túltenni magát a tragédián, de szerintem sohasem sikerül majd neki, noha az életnek folytatódnia kell, mennünk kell előre. Nem csinálhatok mást, igyekszem a kislányom életét minél teljesebbé tenni. De bevallom, félek attól, milyen lesz az első karácsonya az apukája nélkül”

árulta el a Story magazinnak Liptai Claudia.

A népszerű műsorvezető arról is beszélt, hogy Pankának a testvérei segítenek feldolgozni a mérhetetlen fájdalmat, benne pedig férje, Pataki Ádám tartja a lelket, hiszen tényleg hatalmas veszteség érte őket, így még sok időbe fog telni, amíg teljesen helyrejönnek lelkileg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás