promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palik László komoly dolgot árult el az Exatlon Hungaryről
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary 3. évadának versenyzői és stábja hamarosan elindul Dominikára; december 28-án indul a műsor.

A koronavírus-járvány az Exatlon Hungary 2. évadát is érintette. Az első hullám idejére a stábot és a versenyzőket teljesen elzárták a külvilágtól, és 24 órás őrizet alatt védték őket.

Ez a december 28-án induló 3. évadban sem lesz másképp. Erről Palik László beszélt a Ripost-nak.

„Az Exatlon Hungary versenyzőire – és a stábtagokra is – egy felkészült, profi, nemzetközi orvosi team vigyáz, minden kérdéses helyzetben az ő utasításaikat követik a kollégák. Ők látják el a sérüléseket, és minden felmerülő betegséget is kezelnek majd. Az Exatlon Hungary versenyzői a mostani évadban is elzárt területen vannak, kizárólag a stáb tagjaival találkoznak. A tavaszi vírushelyzet alatti forgatási tapasztalatokat beépítve készül a sport-reality legújabb évada a legnagyobb körültekintéssel és az aktuális előírásokat betartva”

Mint minden országban, a Dominikai Köztársaságban is szigorú szabályok vannak érvényben a külföldről érkezőkkel kapcsolatban. Ha egy beutazó fertőzött, de tünetmentes, minimum 14 napig otthoni karanténban kell lennie, de ha a betegség tüneteit is mutatja, akkor azonnal kórházba kell vonulnia.

A Ripost megtudta, hogy az Exatlon Hungary forgatási területein belül most is egy minden szükséges eszközzel felszerelt rendelő áll a versnyzők és a stábtagok rendelkezésére, emelett egy magánklinika áll készenlétben, hogy a súlyosabb sérüléseket elláthassák.

Palik László mellett riporterként visszatér Gelencsér Tímea is, aki nemrég arról beszélt, hogy milyen lemondásokkal jár az Exatlon Hungary.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás