Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyarországnyi pornó megy a kukába, letörlik a filmeket a Pornhub-ról

Magyarországnyi pornó megy a kukába, letörlik a filmeket a Pornhub-ról

Színes

Magyarországnyi pornó megy a kukába, letörlik a filmeket a Pornhub-ról

Színes

Promotions 09:40

Rengeteg szexvideó hamarosan végleg törlődik.

Minden olyan videó az online szemetesben végzi, amelyeket nem hitelesített felhasználók töltöttek fel, így az eddigi hatalmas merítésből, ami 13 millió videót jelent, csupán 3 millió marad elérhető – írja a Vulture.

Tehát brutálisan megcsonkítják a videótárat.

A legnagyobb pornómegosztó oldal azután jelentett be hatalmas változásokat, hogy a New York Times oldalán Nicholas Kristof egy komoly publicisztikában szállt bele a cégbe, az írásában konkrét esetekkel bizonyította, hogy a Pornhub-ra felkerültek olyan videók is, amelyekben kiskorúak szerepelnek, illetve olyanok is, amelyekben konkrétan erőszakosságig fajul a szituáció férfiak és nők között.

Ezek után a Visa és Mastercard bejelentette, hogy felülviszgálják az oldalhoz fűződő pénzügyi kapcsolataikat. Majd lépett maga az oldal is, bejelentették, hogy felülviszgálják az eddig sikeresen működő modelljüket,

első intézkedésként bejelentették, hogy nem engedik, hogy bárki bizonytalan forrásból származó videókat töltsön fel az oldalra, majd december 8-án bannolták azokat a felhasználókat, akik nem hitelesítették magukat.

Hétfőn pedig azt jelentették be, hogy a bizonytalan forrásból származó, már feltöltött videókat is letörlik. Így ha minden igaz, közel 10 millió videó fogja a kukában végezni.

Borítókép: Youtube.com