promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi dominának öltözve, feszülős bőrszerkóban szexizik – fotó
Borítókép:  Tóth Andi / via life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi ismét egy olyan képet rakott ki magáról, ami biztosan felforrósítja a hangulatot még a hűvös téli estéken is.

A Sztárban sztár döntőse, Tóth Andi elég elfoglalt manapság, hiszen többek között nemrég csinált egy kellemes kis karácsonyi dalt Vastag Csabáékkal, illetve az egyik szépségápolási márka termékeit is elkezdte reklámozni.

Tehetsége mellett gyönyörűségére is felfigyelt a közönség, és bár az énekesnő nem szereti, ha kifejezetten a megjelenésével foglalkoznak az emberek, ez egyáltalán nem gátolja meg őt abban, hogy szexi képeket rakjon ki magáról.

Tóth Andi fotózáson járt, ahol elképesztően dögös ruhákban kapták őt lencsevégre, így például azt is láthatjuk, hogy mutat a híresség feszülős, fekete bőrszerkóban és csipkés melltartóban, miközben egy méretes diszkógömbre támaszkodik – csak hogy egyszerre juttassa eszünkbe a Bee Geest és Trinityt a Mátrixból.

Mondani sem kell, hogy a dominákat idéző ruhaköltemény megtette hatását, ugyanis annyi dicséretet és szívecskés hangulatjelet kapott a kommentekben Tóth Andi, hogy ha mindegyik egy hamburger lenne, akkor szinte teljesen megszűnne az éhezés a világon.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andit hobbidominaként, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás