promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Viktor megható üzenetet küldött feleségének az első házassági évfordulójukon
Borítókép:  Virág Anita és Király Viktor / via cosmopolitan.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy éve házasodott össze Király Viktor és szerelme, ennek örömére igazán szívszorító, bensőséges sorokkal lepték meg egymást a jeles napon.

Az ország egyik legnépszerűbb énekese, Király Viktor elég aktív évet tudhat maga mögött, hiszen túl van egy esküvőn, illetve megszületett első gyermeke is, aki a Kolen nevet kapta. 2020 és a koronavírus-járvány az ő hétköznapjait is feldúlta, hiszen a közösségi programokat meghittebb összejövetelekre cserélte feleségével, Virág Anitával, akivel most közösen nosztalgiáztak, hiszen pontosan ma van az első házassági évfordulójuk.

„Ma egy éve Babám! Tudom hogy sok nehézség volt 2020-ban de itt vagyunk, bölcsebbek lettünk! Szülők lettünk! És én a világ legboldogabb apa/férje lettem! Imádom ezt a képet, mert veled teljes az életem! Legyél örökre a partnerem! Szeretlek!”

– írta megható őszinteséggel Király Viktor.

Felesége, Virág Anita sem fukarkodott a gyönyörű, szerelmes szavakkal, ráadásul az is kiderült, hogy mi éppen a kedvenc időtöltésük:

„Ma 1 éve vagyok büszke és a legboldogabb feleség, azóta pedig édesanya. Ennél többet nem is tudnék kérni!!! Mondanám, hogy elviszlek egy “nyaralásra-telelésre”, de nem lehet, vagy elviszek egy ebédre, de azt sem, vagy meghívlak kávéra a cityben, de azt sem. Marad a jól bevált tv nézéses program, és rendelünk egy pizzát. Mindent bepótolunk.”

Itt lehet megtekinteni Király Viktor esküvői fotóját:

Itt pedig Virág Anita nosztalgikus képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás