promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy 73 éves japán bácsi lett a Youtube sztárja
Borítókép:  youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

„Rájöttem, hogy több ember van, aki arról számol be, hogy a videómat nézve feltöltődik, meggyógyul a szíve, mint az, aki azért nézi a csatornát, hogy jobb legyen a festészetben" – mondta a 73 éves Youtube-sztár, Harumichi Shibasaki. Célja, hogy videóival minél több emberen segítsen.

A 73 éves Harumichi Shibasaki élete jelentős részét tanítással és festéssel töltötte. Majd –, ahogy fogalmazott – még 2016-ban fordult a Youtube-felé, a csatornáját (Watercolor by Shibasaki) pedig 2017 márciusában indította el. A fordulatot, amely Youtube-sztárrá tette Shibasakit a koronavírus hozta el.

A járvány ideje alatt kezdett el „hogyan kell" jellegű videókat készíteni, s főleg ezeknek köszönhetően mára már több mint 700 ezer feliratkozója van – írja a CNN. Legnépszerűbb videója azt mutatja be, mire kell odafigyelni fa festése közben, ezt ötmilliónál is többen látták. 

„Rájöttem, hogy több ember van, aki arról számol be, hogy a videómat nézve feltöltődik, meggyógyul a szíve, mint az, aki azért nézi a csatornát, hogy jobb legyen a festészetben. Ezért megváltozott a gondolkodásom. Remélem, hogy videóimmal nemcsak abban játszhatok szerepet, hogy az emberek akverell készítési készségeit segítsem, de abban is, hogy a festéssel gyúgyítsam az emberek szívét"

– mesélte Shibasaki a CNN-nek.

Az öregúr rengeteg pozitív üzenetet, bíztató levelet kap. Ez pedig segíti őt abban, hogy támogassa az embreket ebben a nehéz időszakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás