Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy 73 éves japán bácsi lett a Youtube sztárja

Egy 73 éves japán bácsi lett a Youtube sztárja

Színes

Egy 73 éves japán bácsi lett a Youtube sztárja

Színes

HZS 08:08

„Rájöttem, hogy több ember van, aki arról számol be, hogy a videómat nézve feltöltődik, meggyógyul a szíve, mint az, aki azért nézi a csatornát, hogy jobb legyen a festészetben" – mondta a 73 éves Youtube-sztár, Harumichi Shibasaki. Célja, hogy videóival minél több emberen segítsen.

A 73 éves Harumichi Shibasaki élete jelentős részét tanítással és festéssel töltötte. Majd –, ahogy fogalmazott – még 2016-ban fordult a Youtube-felé, a csatornáját (Watercolor by Shibasaki) pedig 2017 márciusában indította el. A fordulatot, amely Youtube-sztárrá tette Shibasakit a koronavírus hozta el.

A járvány ideje alatt kezdett el „hogyan kell" jellegű videókat készíteni, s főleg ezeknek köszönhetően mára már több mint 700 ezer feliratkozója van – írja a CNN. Legnépszerűbb videója azt mutatja be, mire kell odafigyelni fa festése közben, ezt ötmilliónál is többen látták. 

„Rájöttem, hogy több ember van, aki arról számol be, hogy a videómat nézve feltöltődik, meggyógyul a szíve, mint az, aki azért nézi a csatornát, hogy jobb legyen a festészetben. Ezért megváltozott a gondolkodásom. Remélem, hogy videóimmal nemcsak abban játszhatok szerepet, hogy az emberek akverell készítési készségeit segítsem, de abban is, hogy a festéssel gyúgyítsam az emberek szívét"

– mesélte Shibasaki a CNN-nek.

Az öregúr rengeteg pozitív üzenetet, bíztató levelet kap. Ez pedig segíti őt abban, hogy támogassa az embreket ebben a nehéz időszakban.

Borítókép: youtube.com