Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vasvári Vivien a tyúkudvarban vetkőzött szexi fehérneműre – fotó

Vasvári Vivien a tyúkudvarban vetkőzött szexi fehérneműre – fotó

Színes

Vasvári Vivien a tyúkudvarban vetkőzött szexi fehérneműre – fotó

Színes

Baranyecz János 11:11

Előkelő helyen végzett Vasvári Vivien a Farm VIP-ben, és ezt egy igazán dögös képpel ünnepelte meg, amin tyúkok között villantott hatalmas dekoltázst.

Pár hete sokaknak okozott meglepetést a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Vasvári Vivien, hiszen csatlakozott a TV2-n futó Farm VIP versenyzőihez. A több szempontból is megerőltető próbatételek alatt meg is sérült a híresség, de végül egészen a harmadik helyik jutott, így ő lett az évad legeredményesebb női szereplője – ennek pedig annyira örül, hogy stílszerűen ki is rakott magáról egy iszonyatosan szexi fotót, amin egy falatnyi fehérneműben pózol a mocskos tyúkudvaron.

„Ahogy látjátok ti is, nagy a kontraszt...pont ez volt a célom ezzel a képpel. Gondoltam ez lesz a Farm Vipből a kilépő fotóm. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki itt volt mellettem és szurkolt, támogatott minden egyes nap. Hálás vagyok nektek és tiszta szívemből ölelek mindenkit”

– írta Vasvári Vivien a pikáns piktúra mellé.

Az egykori luxusfeleség már számtalan módon meghódította a közönséget, hiszen többen is úgy gondolják, hogy ő az ország egyik legszebb embere, de talán senki sem számított arra, hogy egyszer pont baromfiürülékben és sárban fog csábítgatni minket. Érdemes amúgy megfigyelni, hogy közben divatos magassarkúban illetve átlátszó ruhában ácsorog, szóval Vasvári Vivien még itt is ad magára.

Íme, Vasvári Vivien tyúkudvaros szexizése:

Borítókép: Vasvári Vivien / via blikk.hu