promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien a tyúkudvarban vetkőzött szexi fehérneműre – fotó
Borítókép:  Vasvári Vivien / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előkelő helyen végzett Vasvári Vivien a Farm VIP-ben, és ezt egy igazán dögös képpel ünnepelte meg, amin tyúkok között villantott hatalmas dekoltázst.

Pár hete sokaknak okozott meglepetést a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Vasvári Vivien, hiszen csatlakozott a TV2-n futó Farm VIP versenyzőihez. A több szempontból is megerőltető próbatételek alatt meg is sérült a híresség, de végül egészen a harmadik helyik jutott, így ő lett az évad legeredményesebb női szereplője – ennek pedig annyira örül, hogy stílszerűen ki is rakott magáról egy iszonyatosan szexi fotót, amin egy falatnyi fehérneműben pózol a mocskos tyúkudvaron.

„Ahogy látjátok ti is, nagy a kontraszt...pont ez volt a célom ezzel a képpel. Gondoltam ez lesz a Farm Vipből a kilépő fotóm. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki itt volt mellettem és szurkolt, támogatott minden egyes nap. Hálás vagyok nektek és tiszta szívemből ölelek mindenkit”

– írta Vasvári Vivien a pikáns piktúra mellé.

Az egykori luxusfeleség már számtalan módon meghódította a közönséget, hiszen többen is úgy gondolják, hogy ő az ország egyik legszebb embere, de talán senki sem számított arra, hogy egyszer pont baromfiürülékben és sárban fog csábítgatni minket. Érdemes amúgy megfigyelni, hogy közben divatos magassarkúban illetve átlátszó ruhában ácsorog, szóval Vasvári Vivien még itt is ad magára.

Íme, Vasvári Vivien tyúkudvaros szexizése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás