promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bérgyilkos akart végezni Robbie Williams-szel
Borítókép:  GERALD MATZKA / DPA-ZENTRALBILD / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sztárok élete sok esetben veszélyes is lehet. Nem is kell annyira messzire menni, elég ha csak John Lennon tragédiájára gondolunk. Robbie Williams a néhai The Beatles tag halálának évfordulóján egy interjúban mesélt arról, hogy a 90-es években bérgyilkos akart végezni vele. 

Az énekes elmondása szerint, a Take That sikeres évei alatt sokan halottnak akarták látni, és ez nem csak őrült üzenetekben merült ki. Robbie eddig hallgatott arról, hogy milyen veszélyek fenyegették, most azonban egy őszinte interjúban mesélt arról, hogy egy felbérelt gyilkos akarta őt eltenni láb alól. 

"Stoke-ból származom, szeretem a szülővárosomat, de volt idő, amikor nem lehettem ott. Bárhová mentem, az emberek mindenhol nekem akartak esni. Egyszer az is előfordult, hogy valaki bérgyilkossal akart megöletni, és erről még soha nem beszéltem. Nehezen dolgoztam fel azt, ami a hírnévvel járt, és a zenei sikerek ellenére nagyon vágytam arra, hogy az életem újra normális lehessen, mint azelőtt. Nem voltam biztonságban. [...] A karrierem során egyszer annyi jegyet adtam el, mint előtte még soha senki más, és a valaha volt legjobb szerződést is megkötötték velem, de én inkább meg akartam halni"

– emlékezett vissza a 46 éves énekes, a Female Firstnek adott interjújában. 

A világhírű előadó szerencsére már túl van ezeken a nehéz időszakokon, jelenleg egy új projekten dolgozik. Tervei szerint DJ-ként fog alkotni ezentúl, és saját művészi komplexumot hoz létre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás