Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fülledt erotika és stílus: Galla Miklós „vadító" képet osztott meg

Fülledt erotika és stílus: Galla Miklós „vadító" képet osztott meg

Színes

Fülledt erotika és stílus: Galla Miklós „vadító" képet osztott meg

Színes

Promotions 08:58

Az abszurd humor hazai képviselője, Galla Miklós egy igen különleges –, bizonyos szempontból erotikusnak is mondható – képpel lepte meg rajongóit. „Nagyon élvezem, hogy láthatjátok. Nekem ez természetes" – írta a kép kapcsán a L’art pour l’art Társulat korábbi tagja.

Galla Miklós olyan, amilyen. Pontosan akkor, amikor. Nem előbb, nem később. Ezt valószínűleg jól tudja maga a magyar humorista, a L’art pour l’art Társulat korábbi tagja is. Az abszurd humor mókamestera a Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, ahol a fülledt erotika (bár nyilván ez erősen értelmezés kérdése) és a „kifinomult" stílus egyszerre kap helyet. Annyi bizonyos, hogy az alábbi képpel kapcsolatban Galla azt írta, hogy 

bárki bárhova fölteheti. Köszönöm!

A humorista egy rövidke szösszenetet is írt:

„az angol nyelvű fellépés után elvegyültem a közönség között. Még nem volt járvány. Beszélgettünk, nevettünk, kicsit ittunk, és fotózkodtunk. Ez a nagyon kedves amerikai hölgy végig így nevetett a műsoromon. Az arcomon boldogság, a trikómon egy festményem, a meztelen hasamon a köldököm, a piros alsónadrágomban pedig a komplett fanszőrzetem látható. Utóbbit imádom megmutatni Nektek a legjobban. Nagyon élvezem, hogy láthatjátok. Nekem ez természetes. Nők, asszonyok és lányok hozzászólásait várom szeretettel."

A hozzászólásokból kiderül, a rajongók többsége egyáltalán nem botránkozott meg, sőt, imádják Galla képét.

Borítókép: Mudra László/Origo