Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
VV10:VV Virág és VV Dani ismét akcióztak a takaró alatt – videó

VV10:VV Virág és VV Dani ismét akcióztak a takaró alatt – videó

Színes

VV10:VV Virág és VV Dani ismét akcióztak a takaró alatt – videó

Színes

BTP 10:15

A nézők aggódtak, hogy VV Virág és VV Dani akár szét is mehetnek, de megvolt a békülés.

Virág és Dani lett az első a Való Világ 10-ben, akik megadták magukat, és szexeltek egy jót a kamerák előtt. Bár felmerültek pletykák, hogy a 18 éves lány múltjában volt egy sötét korszak, de ezek még nincsenek rendesen tisztázva. A nézőket jelenleg nem az érdekli, hogy Virág kinek kínált egy kis pásztorórát pénzért, hanem az, hogy miképp alakul a kapcsolatuk Danival.

A közönség nem titkolja, hogy valami nagyobb akcióra is kíváncsi lenne a múltkori után. Volt pánik, hogy ezt sosem fogják megkapni, mivel a párocska összeveszett egymással.

Persze a legtöbb kapcsolat elején bele lehet futni ilyesmibe, és előkerülnek viták. Végül a páros ezt jól tudta kezelni, és megtalálták a béküléshez vezető utat. Virág és Dani is romantikus hangulatban volt, így összebújtak a takaró alatt, de itt főleg az érzelmek kerültek előtérbe. Bár van egy jelenet, ahol úgy néz ki Dani ujjai ismét becsúsztak a szentélybe.

Amíg Virág és Dani, valamint Merci és Moh jól elvannak, addig Renátó a merevedésével küzd. Jelenleg még nem akar könnyíteni magán, még a takaró alatt sem. Lehet meg fogja várni, amíg végre szeretkezhet valakivel a villában. A videóból az is kiderül, hogy Renátó milyen pornóra tud a leginkább ellazulni.

Borítókép: RTL Klub offical

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria