promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kikészítette egy rajongó Justin Biebert és a feleségét
Borítókép:  snl.no
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Justin Bieber és a felesége, Hailey Bieber kifakadtak az Instagramon, amiért egy fiatal lány arra bíztatja a többi rajongót, hogy bombázzák szét a párt az interneten az üzeneteikkel arról, hogy az énekesnek el kellene hagynia a feleségét Selena Gomezért.

„Hailey Baldwin élő bejelentkezésre készül, igaz? [...] Ennek alkalmából ezúttal biztosan nem lesznek letiltva a kommentek. Ezért bombáznunk kell Jelenával, és hogy Selena mennyivel jobb" 

– mondta el a videójában a lány, aki arra bíztat mindenkit, hogy menjenek Hailey után és mondják meg neki, hogy Selena mennyivel jobb nála.

A pár természetesen nem nézte jó szemmel a rajongók indulatos üzenetét, Bieber „helytelennek” nevezte a kérését.


A rajongó, aki szét akarja robantani Bieberéket. Forrás: Instagram 

Az énekes csütörtök éjjel egy hosszú Instagram story-ban reagált a bujtogatásra, valamint egy videót is megosztott a kérdéses rajongóról.

„Azért akartam megosztani ezt, hogy az emberek képet kapjanak arról, mivel is kell szembenézünk nap mint nap. Rendkívül nehéz nyugodtan reagálni erre, mikor látom, hogy ez az ember arra buzdít másokat, hogy próbálják megfélemlíteni azt a személyt, akit a legjobban szeretek ezen a világon.”

– írta az énekes az Instagram storyjában.


Justin Bieber reakciója Instagramon. Forrás: Instagram 

Bieber befejezésül megkérte a rajongóit, hogy imádkozzanak érte és Haileyért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás