promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így maradhat szórakoztató az online fogadás
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A netes fogadást csak akkor élvezhetjük igazán, ha felelősségteljesen játszunk. Adunk néhány tippet, mit tehetünk ennek érdekében. Például mikor nyúljunk inkább súlyzóhoz vagy kutyapórázhoz.

Kényelmes és izgalmas fogadási élményt tud nyújtani az online kaszinó, sőt még a lábunkat se kell kitenni otthonról, így nem csoda, hogy egyre népszerűbb, főleg így járvány idején. Azonban az online fogadók számának növekedése, mint a magyaronlinecasino.com felfutása, azt is jelenti, hogy egyre többen alakítanak ki rossz szerencsejáték-szokásokat, legfőképp az újoncok. Fontos, hogy a játékosok figyelemmel kísérjék saját szerencsejáték-szokásaik alakulását és önfegyelmet gyakoroljanak. Ehhez adunk most néhány hasznos tippet.

Tartsuk magunkat a beállított limitekhez!

A tapasztalt fogadók mindig ezt tanácsolják. Lehet, hogy közhelyesen hangzik, de semmi sem hatékonyabb az önkontrollnál, ha fogadásról van szó, legyen az online vagy offline. Mielőtt megjátszanánk egy meccset, határozzuk meg, hogy mennyi pénzt és időt szánunk rá. Ha nincs elegendő keretünk, hogy feltegyük a kívánt összeget, ne erőltessük, ne kérjünk kölcsön, így elkerülhetjük a túlköltekezést. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontos ragaszkodni az eredeti tervünkhöz. Tartsuk magunkat ahhoz, amit előre kijelöltünk. Ha elfogyott a játékra szánt idő vagy pénz, akkor itt az ideje leállni.

A hitelkártya nem való online szerencsejátékra

Ez a tanács praktikus és egyszerű betartani is: ne használjunk hitelkártyát a kaszinózáshoz. Mivel a hitelkártyákon általában magasabb a limit, könnyedén elcsábulhatunk egy újabb fogadásra, hogy visszaszerezzük, amit elvesztettünk. Így megeshet, hogy feléljük a hitelkeretet és csak növeljük az adósságunkat. Sajnos olyannyira gyakori jelenségről beszélünk, hogy az Egyesült Királyságban be is tiltották a hitelkártya használatot a fogadóoldalakon. 

A fogadás csak szórakozás

Biztosan sokan vitatkoznának ezzel, de az a legjobb, ha a fogadást csupán szórakozásnak tekintjük, nem pénzkereseti lehetőségnek. Ha azért fogadunk, hogy pénzt keressünk, könnyen belekerülünk a végtelen körforgásba: egyre több veszítünk, ahogy egyre többet akarunk nyerni. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb az esélye annak, hogy veszítünk, minthogy nyerünk. Ezzel a ténnyel tisztában is vannak a profik és akik régóta fogadnak, az újoncoknak is érdemes észben tartani. Azzal pedig, hogy mennyire pörög ez a biznisz, elég annyi, hogy 2019-es számokhoz képes, a prognózisok szerint 2023-ra közel harmadával, 93 milliárd dollárra fog nőni az iparág. Azzal meg külön cikkben foglalkoztunk, hogy a járvány okozta bezártság hatására külön lökést kapott az online fogadás.

Az életvitel is számít

Fontos, hogy legyen más hobbink is a szerencsejátékon kívül. Ha van más időtöltésünk, könnyebben egyensúlyban tudunk maradni. Ahelyett, hogy minden időnket, energiánkat és pénzünket kaszinózásra fordítanánk, az egyéb időtöltések teszik ki a napunkat. Ha túl sokat áldozunk a szerencsejátékra, akkor az nemcsak a pénzünket és időnket emészti fel, hanem az életünket is. Ne feledjük, a felelősségteljes online fogadás nem kizárólag arra az időszakra vonatkozik, amikor megtesszük a téteket. Ha kiegyensúlyozott életet élünk, könnyebb megakadályozni, hogy rossz szokások rabjává váljunk.

Depressziósan, stresszesen ne játszunk!

Ha rossz napjaink vannak, a szórakozás jó módszer a stressz vagy a magány enyhítésére. Ilyenkor mégis érdemes kerülni az online kaszinókat. Bár a netes fogadás gyors menekülő utat, instant izgalmat nyújthat, könnyen megeshet, hogy többet költünk, mint amennyit szerettünk volna. Ha rossz kedvünk van, inkább menjünk sétálni, edzeni vagy táncolni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás