promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsarolás áldozata lett Péter Szabó Szilvia
Borítókép:  Habostorta.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Török adatgyűjtő hackerek zsarolták meg a Sztárban sztár versenyzőjét, Péter Szabó Szilviát. Az énekesnő gyanútlanul sétált bele az elektronikus csapdába.

A Nox egykori előadója nem is feltételezte, hogy milyen hibát követ el, amikor egy hivatalosnak tűnő e-mail érkezett az oldalára. A levél szerint valaki jelentette a fiókját, ami miatt egy űrlapot kell kitöltenie, megadva a privát adatait. Ekkor történt a baj.

Kicsivel később az Instagram üzenetet küldött az énekesnőnek, hogy az account címe megváltozott, lecserélték a nevét, onnantól pedig csak török nyelven jöttek a levelek. 

Szilvi azonban ezzel a húzással még nem úszta meg, a történtek után meg is zsarolták a hackerek. Az ajánlat az volt, hogy ha fizet 120 ezer forintnak megfelelő dollárt, talán tudnak segíteni az oldal visszaszerzésében.  

A Sztárban sztár műsor idei versenyzője viszont nem kér többet a zsarolókból. Új oldalt indított, ahol már üdvözölte is rajongóit, úgyhogy ha szereted Péter Szabó Szilvia dalait, és részese szeretnél lenni a mindennapjainak, dobj egy követést!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás