promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: még jó, hogy nem VV Virágnak kellett beöltöznie utcalánynak – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érdekes feladatot kaptak a Való Világ 10 férfi tagjai, akiknek örömlányt kellett csinálniuk magukból. 

Az internet attól volt hangos, hogy végre szex volt a villában, mivel VV Dani a legendás ujjaival elégítette ki VV Virágot. A lány a beköltözésénél sem titkolta, hogy nehezen fogja kibírni hancúrozás nélkül, és már amiatt könyörgött, hogy végre valaki tegye be a nyelvét a lábai közé.

VV Virág nyitott stílusát bírják a nézők, és mivel elég felkapott karakter lett, így rögtön jöttek is a pletykák, hogy hiába 18 éves, már megtalálható volt egy olyan oldalon, ahol hölgyek pénzért kínálnak egy kis együttlétet az uraknak. Ezt Virág már csak akkor fogja tudni megerősíteni, vagy megcáfolni, ha kijött a villából.

A lányokat nem tették ki annak, hogy éjszakai pillangóknak kelljen beöltözniük, de a pasiknak kiadták ezt a feladatot. A legnagyobb szájú utcalány persze Virág jelenlegi barátja, VV Dani volt.

Van egy South Park epizód, amiben szerepel Paris Hilton, és az a címe, hogy „Az ostobenkó k..va videó készlet”. Ebben a részben elindul egy őrület a kisvárosban, s az a lényeg, hogy minél nagyobb ribi legyen az ember. A villalakók is valami ilyesmibe csöppentek bele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás