promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalás a hatoslottón? Egymás után következő hat számot húztak ki Dél-Afrikában, ilyen csak a filmekben van
Borítókép:  Dylan Nolte / Unsplash.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Íme a hat nyerőszám: 5, 6, 7, 8, 9, 10

Hasonló csak a filmekben fordul elő, szinte hihetetlen, ami Dél-Afrikában történt. Egymás után következő hat szép számot húztak ki a sorsolás során - írta me ga BBC.

Természetesen a húzás után azonnal elindultak a pletykák, hogy valami nincs rendben a nemzeti lottóirodánál, mivel hogy ilyen számokat kihúzzunk, az esélye annyira csekély, hogy azt inkább le sem írjuk.

Nem volt még rá precedens, csak a Valami Amerika című filmben történt hasonló, ott az 1, 2, 3, 4, 5 számokat húzták ki. De ez is csak a fantázia műve volt.

A szokatlan sorrend nyomán azonnal a csalás vádját sütötték az egész szervezetre. Főleg úgy, hogy húsz ember éppen ezeket a számokat húzta be, ők egyenként, forintban átszámítva 110 milliót nyertek. Bár ez annyira talán nem meglepő, hogy voltak olyanok, akik beixelték a lehetetlent, hiszen vannak köztünk olyanok, akik ilyen őrült számokkal szállnak versenybe a nagy summa reményében.

A dél-afrikai szerencsejátékért felelős szervezet is ezt írta Twitter-en:

A netes fórumok azonban megborultak, a nyugalom szikrája sem volt jelen sokáig, rengetegen azt kérték az illetékesektől, hogy vizsgálják meg, mi történhetett, lehet-e esélye a csalásnak.

Bármi is lesz a nyomozás vége, ez egy elképesztő sztori, ami valószínű, hogy még egyszer soha nem fog megtörténni. Most tényleg a történelem szemtanúi vagyunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás