Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

George Clooney 25 éve saját magának vágja a haját, ráadásul nem akárhogy

George Clooney 25 éve saját magának vágja a haját, ráadásul nem akárhogy

Színes

George Clooney 25 éve saját magának vágja a haját, ráadásul nem akárhogy

Színes

Baranyecz János - 2020.12.02. 12:01

Hollywood egyik legszexibb színészeként tartják számon George Clooney-t, aki most bevallotta, hogy több évtizede nem jár fodrászhoz, hiszen ő inkább otthon, saját kezűleg oldja meg a hajvágást.

A járvány miatt rengeteg fodrászat bezárt, így sokan arra kényszerültek, hogy otthon vágják le a saját hajukat, ami persze az esetek többségében nem sikerül túl jól. Úgy látszik, hogy a világsztárok is hasonló cipőben járnak, bár van, aki nem a koronavírus miatt kezdett el otthon fodrászkodni, hiszen most George Clooney-ról is kiderült, hogy már jó ideje nem szorul profi segítségre, ha remek hajkoronát akar.

Az Ocean's-filmek Oscar-díjas színésze, George Clooney elárulta, hogy már 25 éve saját magának vágja a haját, ráadásul egy 1988-ban piacra dobott Flowbee nevű géppel. Ez a furcsán zseniális készülék porszívóként szippantja be a hajszálakat, miközben le is vágja őket, így gyorsan, kényelmesen, utólagos takarítás nélkül ad új frizurát.

Mivel George Clooney-t minden idők egyik legsármosabb férfijaként emlegetik, így egészen meglepő, hogy ennyire egyszerű módszert alkalmaz, hiszen a legprofibb fodrászok szolgáltatásait is simán igénybe vehetné. A híresség állítása szerint olyan a haja, mint a szalma, így könnyen végig tud menni rajta, és gyakorlatilag két perc alatt elintézi a hajvágást – ez pedig akármennyire is hihetetlenül hangzik, mégis úgy tűnik, hogy igaz.

Itt lehet megtekinteni a Flowbee régi reklámját, csak hogy el tudjuk képzelni a műveletet:

Borítókép: George Clooney / Ekaterina Chesnokova / Sputnik / Sputnik via AFP