promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őszintén mesélt válásáról Bereczki Zoltán
Borítókép:  Jegy.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bereczki Zoltán most először beszélt nyolc évvel ezelőtti válásáról. A színész Palya Beának adott interjút, ahol elmesélte, hogyan élte meg az akkori időszakot. 

A színész őszintén mesélt akkori érzéseiről, sőt még sértetségéről is. A Sztárban sztár zsűritagja szerint nyolc év sem volt elég, hogy begyógyuljanak a sebei. 

„Sértett kisfiú voltam ebben a dologban. [...] Ott laktam a mi közös tizenhárom éves múltunkban, és vergődtem abban a helyzetben. Tudtam, hogy annak egyszer vége, mert nekünk el kell adni azt a házat, ahhoz, hogy értelmesen szét tudjunk menni. […] Én ezt annyira elzártam...az indulatok megvoltak, és ezért, hogy ez semmilyen módon ne kerüljön felszínre, ezt a négy fal között lezártuk, és ez azóta nem kapott feloldást, ennek a kibeszélése még azóta is vár. […] Alakul ez a béke, bennem biztosan…”

– mondta Bereczki. 

A teljes beszélgetés első része itt, nálunk is megtekinthető.

Az interjút készítő Palya Bea nemrég viszont megjósolta a musical-színész új szerelmét, ami januárban el is érkezett egy új dallal együtt. Ha lemaradtál, és szeretnéd megtudni, hogyan is történt pontosan, akkor kattints az alábbi cikkre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás