promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish a hatalmas melleit csapkodja, de miért? – videó
Borítókép:  Billie Eilish / Tolga AKMEN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fiatal énekesnő, Billie Eilish azzal szórakoztatja a kutyáját, hogy a saját kebleit ütlegeli előtte, és a rengeteg felmerülő kérdés közül talán az a legfontosabb, hogy ezt vajon miért osztja meg a több mint 70 milliós rajongótáborával.

Billie Eilish már rengeteg slágert tett le az asztalra, amik közül a „Bad Guy” volt az, ami leginkább meghódította a világot. A világsztárnak minden tekintetben egyedi stílusa van, és már jó ideje felkapott téma az öltözködése, hiszen mindig több számmal nagyobb, lógós ruhákat hord, hogy inkább a tehetségére figyeljünk, és ne a testére – majd, ahogy ilyenkor lenni szokott, kikerült róla pár lesifotó, amin egy feszülős topot visel, és egyből nekiestek az emberek.

Billie Eilish szerencsére nem szégyelli az alakját és adottságait, és ezt most azzal is bizonyította, hogy kirakott pár Insta Storyt, amiken ismét egy testhezálló felsőt vett fel, majd valami megmagyarázhatatlan oknál fogva elkezdte csapkodni a méretes melleit, és azon nevetgélt, hogy a kutyája mindig felfigyelt a hangra.

Valljuk be, az előzmények tudatában elég furcsa, hogy ilyen anyagot töltött fel, ráadásul utána még viccelődött is azzal, hogy ekkora kebleknek egy cseppet sem fáj az ütlegelés, hiszen elpusztíthatatlanok. Nem igazán lehet hová tenni ezeket a videókat, így kár is értelmet keresni bennük, de az biztos, hogy rendesen meglepődtek a rajongók, akik közül páran jót szórakoztak rajta, egyesek kiakadtak, meg persze olyanok is voltak, akik új szexuális fétissel gazdagodtak.

Egy leleményes YouTube-felhasználó lementette Billie Eilish fent említett anyagait, amiket itt lehet megtekinteni – persze csak addig, amíg le nem veszik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás