promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: Vajon Bálint vagy Digo térhetett vissza a villába?
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végig nagy volt a feszültség a két versenyző között, de eldőlt, hogy ki nyerte a Való Világ 10 első párbaját.

Vasárnap este lement a Való Világ 10 első párbaja, ahol VV Bálint és VV Digo között dőlt el, hogy kinek kell elhagynia a villát. Bálint kapta a kiválasztáson a legtöbb jelet, aki elhatározta, hogy egy erős karakterrel akar szembe nézni, így Digóra tette a kék kendőt.

A bentiek többsége Digóval szimpatizált jobban, de a Bálintnak idekint elég nagy rajongótábora volt, már csak azért is, mert ismerték az Éjjel-nappal Budapestből. Valószínűleg ezt is ütőkártyaként lehetett feltüntetni, de talán jobban meg is kedvelték a nézők az őszinte stílusa miatt. Elsöprő győzelemről beszélhetünk, mert végül Bálint a szavazatok 68 százalékát tudta begyűjteni.

„Nem tartom magamat egyáltalán kevesebb embernek. Lehet a nézőket nem győztem meg úgy, ahogy én azt gondoltam. Boldog vagyok, mert találkozhatok újra a szeretteimmel, a szerelmemmel. Ha megbocsájt nekem, akkor tényleg hozzá fog vezetni az első utam”

- mondta a kiesés után Digo, aki úgy érzi lehet néha túl nyersen fogalmazott, és sok mindent túltolt a játékban.

„A Bálint sokkal visszafogottabb, tényleg ő csak akkor szerepel, ha kell. Nekem a személyiségem nem ilyen, én szeretek a középpontba lenni. Lehet a játékom sem tetszett annyira a nézőknek”

- tette hozzá a pécsi kieső, akinek innentől vissza kell térnie a hétköznapi életébe kamerák nélkül.

 [[vid2]]

Amanda és Gina közben szabályosan sírógörcsöt kapott, amiért Bálint tért vissza a villába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás