Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kórházba került az újpesti futball-legenda

Kórházba került az újpesti futball-legenda

Színes

Kórházba került az újpesti futball-legenda

Színes

Héjja Krisztián 22:03

Kórházba került az újpesti futball-legenda, Törőcsik András. A 45-szörös válogatott labdarúgó koronavírus tesztje pozitív lett, és korábbi betegségét is újra kezelni kell.

Szombaton még arról írtak a hazai sajtóban, hogy Törőcsik András nem koronavírusos, azonban az akkor kórházba került egykori labdarúgó friss tesztjei kimutatták, hogy mégis elkapta a betegséget.

Közismertebb nevén „Törő" állapotára Pintér István gyúró-terapeuta lett figyelmes, aki észlelte, hogy András lázas és sokat köhög. 

Az nso.hu beszámolója szerint a hétvégén elvégzett vírusteszt eredményeként kiderült, hogy koronavírusos Törőcsik András. Az újpesti futballista nővére, Törőcsik Éva hétfő délelőtt kapott tájékoztatást testvére állapotáról, akkor az ügyeletes orvos elmondta, hogy

a koronavírusra gyógyszert kap, de a korábbi emésztőrendszeri probléma is kiújult, amely kezelését csak a pontos kórisme megállapítása után kezdhetik el. 

Törő nővére továbbá kiemelte, hogy András nincs lélegeztetőgépen, és reménykedik abban, hogy a legendás futballista hamarosan újra otthonában pihenhet.

Borítókép: Origo.hu