promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kétségbeejtő helyzetbe került Zalatnay Sarolta, támogatásra szorul
Borítókép:  Zalatnay Sarolta / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy a járványhelyzet miatt rettenetesen kevés pénzt keres Zalatnay Sarolta, aki a lánya segítsége nélkül képtelen lenne megélni.

A „Nem várok holnapig”, „Nem vagyok én apáca” és többek között a „Tölcsért csinálok a kezemből” című örökérvényű slágerek legendás énekesnője, Zalatnay Sarolta, vagyis Cini még ma is aktív, de a koronavírus-járvány miatt idén sajnos rengeteg fellépése elmaradt, így rettenetes anyagi helyzetbe került – most a Blikknek mesélt szerény bevételeiről, és élethelyzetéről.

„Tavaly több mint száz fellépésem volt, és valami isteni sugallattól vezérelve ebből tartalékoltam. Mintha a gondviselő ösztökélt volna: »tegyél félre!« Pedig idénre is volt sok meghívásom. A raktárkoncert is nagyon jól jött, persze nem csak nekem. Tizenhárom zenészemmel örültünk neki. Havi 40 ezer forintos támogatást kapok a Music Hungary Szövetségtől, ami a 63 ezer forintos nyugdíjammal is maximum a túléléshez lenne elég”

– árulta el Zalatnay Sarolta.

Ezek alapján összesen havi 103 ezer forintból kell megélnie Zalatnay Cininek, ami sokak számára egyszerűen nem lenne kivitelezhető. Lánya, Niki szerencsére itt van mellette, és támogatja őt ebben a megterhelő időszakban.

„Még mindig nem tudom elhinni, hogy egy vírus elvette a színpadot tőlem, de azt már igen, hogy a lányomat visszakaptam. Lelkileg nagyon nehéz volna, ha Niki nem lenne mellettem. Körbeértünk, hiszen azért fogadtam örökbe, hogy a bizonytalan jövőtől megóvjam, és most ő tesz valami hasonlót énvelem. [...] Tulajdonképpen most Niki a családfenntartó. Niki nélkül ez most nem menne. Megható volt, amikor azt mondta: »anya, eddig te tartottál el engem, most rajtam a sor«”

– mesélte a híresség.

Zalatnay Sarolta a terveiről is beszélt, ugyanis éppen egy dupla albumon dolgozik, amin 34 elfelejtett rádiós felvételét szeretné összegyűjteni, illetve egy lelkizős könyvet is ír, amit az elmúlt háromnegyed év ihletett, szóval a rajongók mindkettőt izgatottan várhatják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás