promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: valahogy így szexelne egymással Gina és Robi – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Gina és a chippendale VV Robi egy elég túlfűtött táncot nyomtak le egymással.

Nem olyan rég eldőlt, hogy Bálint Digót fogja kihívni párbajozni. Meglátjuk, hogy a közönség az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, vagy a villa legkedveltebb lakója mellé áll majd. Ugyebár nem biztos, hogy akivel szimpatizálnak odabent, azt a közönség is ugyanúgy preferálja, ezt Virág esetében is láttuk.

Közben VV Gina azzal flörtöl, akivel éppen lehet partizni. Most Robira esett a választás, akivel egy elég túlfűtött táncot lejtettek egymással. A nézők folyamatosan találgatják, hogy Gina meddig fogja bírni egy jó légyott nélkül.

VV Gábor elég visszafogott, de nem is igazán kacérkodik senkivel, mivel egy odaadó barátnő várja kint. Most ő is feloldódott a kamerák előtt, így először beszélt a szexuális életükről.

Az erotikus tánchoz nagyon értenek a lányok, de vajon mennyire találják fel magukat a konyhában? Lehet A Konyhafőnök VIP-be még korai lenne jelentkezni.

A villalakók a mai adásban úgy néz ki rendeznek egy rögtönzött rap párbajt. Renátó közben úgy elküldi Virágot melegebb éghajlatra, amitől biztosan le fog esni az állad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás