Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pataky Attila különleges módszerrel próbál segíteni a koronavírusos Balázs Fecón

Pataky Attila különleges módszerrel próbál segíteni a koronavírusos Balázs Fecón

Színes

Pataky Attila különleges módszerrel próbál segíteni a koronavírusos Balázs Fecón

Színes

Baranyecz János 21:44

Rengetegen aggódnak a mélyaltatásban lévő Balázs Fecóért, Pataky Attila pedig speciális módszerekhez folyamodott, hogy barátja minél hamarabb meggyógyuljon.

A Retro Rádió népszerű műsorvezetője, Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique jelentette be, hogy az „Érints meg” és az „Évszakok” című slágerek legendás előadója, Balázs Fecó kórházba került, ugyanis ő is elkapta a hírhedt koronavírust, ráadásul aggasztó az állapota, és jelenleg mélyaltatásban tartják. Sokan imádkoznak az énekesért, és ezzel Pataky Attila is így van, aki ráadásul közben máshogy is próbál segíteni barátján.

„Még mielőtt lélegeztetőgépre került volna, hívott a felesége, hogy beküld egy fülest a nővérrel Fecóhoz, hogy a hangommal, az üzeneteimmel öntsem belé a lelket, de sajnos ezt már nem engedték meg az orvosok, akkor lett rosszabb az állapota. Kvantumtechnikával próbálom őt gyógyítani itthonról, és imádkozom érte. A szeretetenergia nem ismer távolságokat”

árulta el az Edda frontembere.

Pataki Attila sokat szenvedett pár hónappal ezelőtt a koronavírus miatt, de szerencsére már meggyógyult, és ez állítólag többek között a rengeteg pozitív energiának köszönhető, amit az emberektől kapott. Ezek alapján pedig egyáltalán nem meglepő, hogy ő is hasonlóképp akarja elérni, hogy jobban legyen Balázs Fecó, a rajongók pedig csak reménykedni tudnak abban, hogy sikerrel jár.

Borítókép: Pataky Attila / via antropos.hu