promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus újra alkoholproblémákkal küzd?
Borítókép:  IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még januárban tette le a poharat Miley Cyrus, aki akkor hangszálműtéte után döntött úgy, hogy itt az ideje véget vetni a mámoros éjszakáknak. A koronavírus járvány miatti bezártság viszont újra az alkohol rabjává tette az énekesnőt. 

A közel egy év szeszmentesség után már kezdett látszani a sztáron, hogy ismét jó irányba tart. Őszinte, stílusos rocklemezt készített, új dalokat írt, de lehet, hogy ez idáig tartott?! 

Az énekesnő nemrég egy posztban számolt be arról, hogy a koronavírus alatti karanténban újra elcsábult és a pohár után nyúlt. Édesanyjára hivatkozott, de azt is elmondta, sikerült időben rájönnie, hogy az alkoholmámoros éjszakák nincsenek rá jó hatással, így többet nem fog inni. 

„Józan vagyok fél éve. Az elején pont emiatt a műtét miatt hagytam el mindent, de aztán elkezdtem anyára gondolni. Őt örökbe fogadták régen, és szerintem sok dolgot örököltem tőle, például az elhagyatottság érzését, hogy bizonyítani akarom mindig, hogy én is értékes vagyok… Elcsábultam, de időben rájöttem, hogy helytelen dolgot teszek, úgyhogy megint szakítottam az alkohollal”

– írja közösségi oldalán Miley.

A Hannah Montana sztárja egyébként elég sok mindent megoszt rajongóival. Egy korábbi interjúban arról mesélt, hogy a saját tapasztalataival szeretne másokon is segíteni. Talán ilyen lehet a következő videó is, melyen Miley még kislányként Britney Spearst utánozza, ezzel azt sugallva, hogy nem szabad lemondani az álmainkról és bármit elérhetünk.

Mi pedig csak abban bízunk, hogy a Wrecking Ball énekesnője nem jut arra a sorsra, mint Britney.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás