promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Bill Murray
Borítókép:  Bill Murray / Laurent EMMANUEL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felfoghatatlan fájdalommal kell megküzdenie az Idétlen időkig és a Szellemirtók legendás színészének, Bill Murray-nek.

A nagy nevettető, Bill Murray hatalmas családban nőtt fel, ugyanis összesen kilencen voltak testvérek, így mindig zajlott náluk az élet. Az ötödikként születő színész már gyerekkorában munkába állt, és egy golfpályán dolgozott a többi kölyökkel, hiszen az 1967-ben elhunyt édesapjuk imádta ezt a sportot, így ők is hamar megszerették – ez inspirálta a Golfőrültek című klasszikus komédiát is, amit a bátyja, Brian Doyle-Murray írt.

A William Murray Golf nevű családi márka most szomorú hírt jelentett be, ugyanis kiderült, hogy elhunyt Bill Murray 76 éves testvére, Ed Murray, aki a Michael O'Keefe által megtestesített Danny Noonan karakterét inspirálta a Golfőrültekben.

Ed Murray a gyászjelentés szerint egy jóindulatú, kedves lélek és igazi családapa volt, akinek feldolgozhatatlan a hiánya, hiszen mély nyomot hagyott mindenkiben. Öccse, Joel szerint ő tipikusan egy olyan ember volt, aki mindenkinek emlékezett a nevére, és nagyon fog hiányozni az egész családnak. Bill Murray még nem reagált a tragikus hírre.

Itt lehet megtekinteni a bejelentést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás