Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Goldie Hawn elárulta, hogy Kurt Russellnek mivel sikerült meghódítania őt 37 évvel ezelőtt

Goldie Hawn elárulta, hogy Kurt Russellnek mivel sikerült meghódítania őt 37 évvel ezelőtt

Színes

Goldie Hawn elárulta, hogy Kurt Russellnek mivel sikerült meghódítania őt 37 évvel ezelőtt

Színes

Baranyecz János 14:21

Hollywood egyik legkedveltebb sztárpárja Goldie Hawn és Kurt Russell, most pedig kiderült, hogy mi indította el a több évtizede tartó szerelmüket.

Kurt Russell és Goldie Hawn a Második műszak című romantikus dráma munkálatai alatt melegedtek össze 1983-ban, és igaz, hogy egyből megtetszettek egymásnak – ami nem is csoda, hiszen a korszak szexszimbólumai voltak –, de mégsem a külsőségek miatt lobbantak fel köztük az érzelmek. A színésznő most Ellen DeGeneres műsorában mesélte el, hogy mikor döntött úgy, hogy ez a férfi kell neki.

Goldie Hawn elárulta, hogy nem csupán szerelmes Kurt Russellbe, de emberileg is nagyon kedveli őt már az első pillanattól kezdve, és ez akkor realizálódott benne igazán, mikor látta, hogy bánik a gyermekeivel. Állítólag már akkor is nagyon jól kijöttek, és szerencsére a mai napig harmonikus kapcsolatban élnek.

A lassan 40 éve tartó szerelmük nem indult teljesen zökkenőmentesen, hiszen az elején még mással jártak, de aztán már nem tudták féken tartani a vonzalmukat, ezért mindketten szakítottak a régi párjaikkal, majd végül összejöttek, és azóta is boldogok együtt. Kurt Russell még viccesen meg is jegyezte, hogy mikor először meglátta Goldie Hawnt, akaratlanul is rögtön elhagyta a száját, hogy „hú, de jó alakod van”, ami nagyon hízelgő volt a gyönyörű hírességnek.

Itt lehet megtekinteni Goldie Hawn és Kurt Russell friss interjúját:

Borítókép: Goldie Hawn és Kurt Russell / VALERIE MACON / AFP