promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: Fru is megmutatta a melleit az erotikus tánc közben – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazi sztriptízbárrá alakult át a Való Világ 10 villája, ahol a lányok többet mutattak magukból, mint kellene.

Múltkor a lányok dőlhettek hátra, mivel a fiúknak az volt a feladata, hogy összehozzanak nekik egy chippendale-showt. Robi, aki szakmabeli, még tejszínhabot is fújt magára. A táncokat a lenti cikkünkben nézhetitek meg.

Fordult a kocka, és a lányokon volt a sor, hogy összehozzanak egy erotikus táncműsort. A srácok csak a körvonalaikat láthatták, de hátul is voltak kamerák, szóval a Való Világ nézői többet kapnak a showból, mint a villalakók – benézhetnek a fal mögé.

Szigorúan +18-as tartalom!

Közben Dani és Virág között továbbra is forr a levegő. Utóbbi olyat tett a fiúért, amit még soha életében: csinált neki reggelit. Lássuk, hogy megállná-e később a helyét A Konyhafőnök VIP-ben. Ha még a rántotta sem megy, akkor nagyon nem.

Közben a villalakóknak titokban feltett kérdésekre kellett válaszolniuk, valamint kommentekre reagálniuk. Itt Robitól megkérdezték, hogy biszex-e, Merci pedig megragadta az alkalmat, és bejelentette, hogy mindenki kétszínű.

Közben közeledik a kihívás, ami előtt erősen elszabadulnak majd néhány embernél az indulatok. A többi az összefoglalóból kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás