promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa egy életre boldoggá tette az agydaganattal küzdő, hétéves rajongóját – videó
Borítókép:  Jason Momoa / Mark RALSTON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész világot bejárta a súlyos betegségben szenvedő, Aquaman-rajongó kisfiú videója, ezért a film sztárja, Jason Momoa elhatározta, hogy meglepi őt.

A most hétéves Danny Sheehan 2017-ben tudta meg, hogy agydaganata van, ráadásul annak egy elég agresszív fajtája az, ami megnehezíti a hétköznapjait.

Sokan próbálják támogatni a fiú kezelését, és rengetegen szeretnék egy kicsit boldogabbá tenni őt, ezért megajándékozták egy Aquaman figurával, aminek igazi, gyermeki lelkesedéssel örült, hiszen a kedvenc szuperhőséről van szó. Az erről a pillanatról készült megható videó szinte mindenhova eljutott, így Jason Momoa is látta, aki elhatározta, hogy felveszi a kapcsolatot Dannyvel.

Aquaman megtestesítője, Jason Momoa felhívta a fiatal rajongót, akivel nagyon jót beszélgettek, és Danny még azt is elárulta neki, hogy imádja a delfineket – ezért a színész elhatározta, hogy amint a körülmények is megengedik, elviszi őt egy helyre, ahol testközelből is megismerkedhet eggyel, hogy biztosan életre szóló élményben legyen része.

A család persze nagyon hálás volt Jason Momoának ezért, hiszen hihetetlenül boldoggá tette a srácot, aki már iszonyatosan várja, hogy végre élőben is találkozhassanak. A világsztár még azt is próbálja elintézni, hogy a stúdió elküldje Dannynek Aquaman szigonyát, illetve az embereket is adakozásra kéri, szóval ebből is látszik, hogy mennyire szívén viseli a kisfiú sorsát, akinek a története igazán meghatotta őt.

Itt lehet megtekinteni Danny virális videóját:

Itt pedig megnézhetjük, ahogy Jason Momoával beszélgetnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás