promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majkát hazaengedték a kórházból, de még mindig pozitív a tesztje – videó
Borítókép:  Majoros Péter / via youtube.com/Majka official (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legnépszerűbb előadója, Majoros Péter már hosszú ideje küzd a hírhedt koronavírussal, de most végre kiengedték a kórházból, és újra láthatja a családját.

Nagyon megijedtek a rajongók, mikor Majka bejelentette, hogy ő is elkapta a világot rettegésben tartó koronavírust, ráadásul többek között kétoldali tüdőgyulladása van, így kifejezetten aggasztó állapotba került. Szinte minden egyes nap élőzött a kórházból, hogy megnyugtassa a közönséget, és persze beszámoljon a hogylétéről – most viszont egy elég rövid, de annál boldogabb videóval jelentkezett.

Majoros Péter napok óta tartó szenvedés után végre elhagyhatta a kórházat, és hazamehetett a családjához, mivel már sokkal jobban van – bár sajnos még mindig pozitív a tesztje, de abban reménykedik, hogy az otthon töltött idő majd jót tesz a lelkének, és segít véglegesen legyőzni a betegséget.

A rapper nagyon hálás az embereknek, hogy végig támogatták őt, és kitartottak mellette ebben a nehéz időszakban. Természetesen a balassagyarmati kórház dolgozóinak is köszönetet mondott, hiszen erőn felül robotolnak sokszor 12 órás műszakokban március óta, és mégis profi munkát végeznek. Majka az otthontól távol töltött idő alatt pedig végérvényesen rájött, hogy milyen jó barátai vannak, ezért igazán szerencsésnek érzi magát.

Itt lehet megnézni Majoros Péter bejelentkezését hazafelé a kocsiból:

Itt pedig látható a posztja, amiben megköszöni a támogatást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás