promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: végre megnézheted VV Virág vagy VV Merci mellvillantását is – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A női olvasóknak is van pikáns összeállítás, mivel belenézhetnek Moh és Digo zuhanyzásába.

Aki beköltözik a Való Világ villájába, az nagyon jól tudja, hogy minden lépését kamerák fogják figyelni, beleértve az öltözést, valamint a zuhanyzást. A válogatásban benne van Gina tusolása is, de igazából az ő melleit már többször is láthatták a nézők, mint kellene.

Közben megvan az első kieső, mivel VV Mercédesznek el kellett hagynia a villát. Az RTL itt kavart egyet a dolgon, mert azt a kérdést tették fel a nézőknek, hogy ki generálja a legtöbb sztorit a villában? Értelemszerű volt, hogy Mercédesz hátul fog végezni a szavazáson nagyon friss lakóként.

A szavazók nem tudták, hogy az itt utolsó helyen végző szereplő ki fog esni a játékból, így ki is akadtak a közösségi oldalakon. A szabály az szabály, szóval Mercédesznek elég hamar ki kellett költöznie.

A nézőktől Virág kapta meg a védettséget a kiválasztáson. Mivel rengetegen utálják bent, így biztosan ő kapta volna a legtöbb jelet, de így Bálint lett a kiválasztott, és nemsokára kiderül, hogy kit hív ki párbajozni.

A nézőket az is segítette a döntésben, hogy látni akarják mi fog kibontakozni Virág és Dani között. Ez nemsokára kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás