promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nagyon kiakadt: „Senkinek nincs joga megkérdőjelezni a másikat!”
Borítókép:  Tóth Gabi / via hirvilag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghozták hatásukat a negatív kommentek, illetve a különböző támadások, ugyanis Tóth Gabi most rendesen helyre tett mindenkit, aki csak úgy beszólogat.

Sűrűn előfordul egy hírességgel, hogy különböző online támadások érik, és ezzel Tóth Gabi is így van, hiszen folyamatosan bántó hozzászólásokkal bombázzák őt, amikben kinézetét, nevelési módszereit, vagy akár énektudását pocskondiázzák a legtöbbször álnéven, arc nélkül garázdálkodó idegenek. A hírességnél most végérvényesen betelt a pohár, és nyílt levélben ment neki ezeknek a negatív embereknek.

„Megint azzal kellett szembesülnöm, hogy sokan totál fordítva ülnek a lovon és azt hiszik, hogy csak a véleményüket írják le, szabad jogaikra hivatkozva! Én pedig azt gondolom, hogy sokan nincsenek tisztában e fogalommal és a közösségi oldalak használatával! Senkinek nincs joga megkérdőjelezni a másikat! Senkinek nincs joga bírálni, gyalázni, véleményformálás címszó alatt! Mindenkinek lehet saját nézőpontja amikkel nem mindenki ért egyet! De lehet találni olyan oldalakat amin kiélhetik magukat ezek az emberek és hatalmas vitákba szállhatnak egymással ha ez elégíti ki a belső frusztrációjukat! Viszont már évek óta olyan rohadt nagy szabad elvekkel ruházzák fel magukat jópáran, hogy ez egy borzasztó irányba taszítja a világot... Most akkor nagyon őszinte leszek ezekkel az emberekkel: Nincs meg hozzá a kellő intelligenciád, erőd, adottságod, hogy felruházd magad ezekkel! Hiába próbálnak sokan többnek mutatkozni ezekkel a módszerekkel... Nem ettől leszel több! Hanem attól, hogy képes vagy az önazonosságra és a tiszteletre!”

– írta Tóth Gabi.

Manapság határozottan komoly problémát jelent az úgynevezett „cyberbullying”, ami már a sztárokat is ugyanúgy eléri, mint másokat, hiszen sokan azt hiszik magukról, hogy bármit írhatnak következmények nélkül a másiknak, legyen az akármennyire is vérlázító. Ez általában sajnos így is van, de az utóbbi időben egyre több kampány indult azzal kapcsolatban, hogy megértessék az emberekkel, ez egyáltalán nem megengedhető viselkedés.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi teljes bejegyzését, amit többek között a rajongóinak is címzett, akiknek természetesen ezek mellett megköszönte a szeretetet és támogatást is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás