promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baluval jótékonykodik Reviczky Gábor a koraszülött babákért
Borítókép:  Reviczky Gábor sajtófotó
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reviczky Gábor újfent nemes ügy mellé állt, hiszen csatlakozott a CsodaCsoport Alapítvány Plüss Kommandó kezdeményezéséhez.

Pár hete elsőként számoltunk be arról, hogy a Kossuth-díjas színművész, Reviczky Gábor halad a korral és regisztrált az Instagramra. A színész azóta már több ezer lájkolóval büszkélkedhet, napi szinte tartja a kapcsolatot a követőivel. Láthatóan élvezi az aktív időszakot, hiszen forgat a Romis Film, Hungarikumok nyomában produkciójával, A Mi Kis Falunk új évadján dolgozik, és pár hete – a tilalom előtt – még különböző rendezvényeken is részt vett. 

A színész viszont a sok feladat mellett szakít időt a jótékonykodásra is. Ezúttal a CsodaCsoport Alapítvány, Plüss Kommandó kezdeményezésének segít, amely során egy Balu nevű édes kismackóra lehet licitálni. A bevétellel pedig a koraszülött babák számára adakoznak. 

A Balu nevet valószínűleg nem véletlenül kapta a mackó. A színész 1996-tól évtizedekig játszotta, a Dzsungel Könyvéből ismert medve karakterét a Pesti Színház musicaljében. 

Reviczky Gábor az adakozás részleteit az Instagram-oldalán osztotta meg. Ha pedig ti is segíteni szeretnétek, a Plüss Kommandó Facebook-oldalán tudtok tájékozódni! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás