promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hargitai Bea mély dekoltázzsal készül az Álarcos énekesre – fotó
Borítókép:  zoltansarosi.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hargitai Beát többen is kérték, hogy próbálja ki egyszer, hogy copfba köti a haját. Ezzel kapcsolatban posztolt egy fotót az Instagram-oldalára, amin a mellét is megvillantotta.

Várhatóan december 6-án, vasárnap lesz az Álarcos énekes második évadának fináléja, hiszen már csak öt jelmezes híresség maradt versenyben. Az esti adásban színpadra lép a Banán, a Baba, az Egér, a Röfi, és a Zebra. Ahogy azt az előzetesben is láthattuk, újabb vendégnyomozó érkezik a műsorba Kabát Peti személyében, bár nem biztos, hogy annyira ki lesznek vele segítve a többiek.

Egyelőre úgy fest, hogy Gáspár Laci ezúttal nem készül semmilyen produkcióval, sem látványos átalakulásra; nem úgy Hargitai Bea, aki most először copfba kötötte a haját. A modell az Instagram-oldalán posztolt egy fotót arról, hogy milyen sokan könyörögtek neki, hogy egyszer viselje így a haját, és rögtön a kedvencévé vált.

Persze lehet, hogy többen inkább Bea mellére lesznek kíváncsiak, ugyanis a fotó olyan beállításban készült, ami elég mély betekintést enged a nyomozó keblei közé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás