Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hargitai Bea mély dekoltázzsal készül az Álarcos énekesre – fotó

Hargitai Bea mély dekoltázzsal készül az Álarcos énekesre – fotó

Színes

Hargitai Bea mély dekoltázzsal készül az Álarcos énekesre – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 07:07

Hargitai Beát többen is kérték, hogy próbálja ki egyszer, hogy copfba köti a haját. Ezzel kapcsolatban posztolt egy fotót az Instagram-oldalára, amin a mellét is megvillantotta.

Várhatóan december 6-án, vasárnap lesz az Álarcos énekes második évadának fináléja, hiszen már csak öt jelmezes híresség maradt versenyben. Az esti adásban színpadra lép a Banán, a Baba, az Egér, a Röfi, és a Zebra. Ahogy azt az előzetesben is láthattuk, újabb vendégnyomozó érkezik a műsorba Kabát Peti személyében, bár nem biztos, hogy annyira ki lesznek vele segítve a többiek.

Egyelőre úgy fest, hogy Gáspár Laci ezúttal nem készül semmilyen produkcióval, sem látványos átalakulásra; nem úgy Hargitai Bea, aki most először copfba kötötte a haját. A modell az Instagram-oldalán posztolt egy fotót arról, hogy milyen sokan könyörögtek neki, hogy egyszer viselje így a haját, és rögtön a kedvencévé vált.

Persze lehet, hogy többen inkább Bea mellére lesznek kíváncsiak, ugyanis a fotó olyan beállításban készült, ami elég mély betekintést enged a nyomozó keblei közé.

Borítókép: zoltansarosi.com