promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A People magazin megválasztotta 2020 legszexibb férfiját
Borítókép:  Michael B. Jordan / via FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogy azt megszokhattuk, a People magazin idén is megválasztotta az év legdögösebb pasiját, a győztes pedig nem más, mint a Creed sztárja, Michael B. Jordan.

Hatalmas megtiszteltetés számít, ha valakit az év legszexibb férfijának nevez az amerikai People magazin, hiszen így többek között Johnny Depp, Dwayne Johnson, George Clooney, Brad Pitt, Richard Gere vagy éppenséggel Sean Connery nyomdokaiba lép a szerencsés illető. Az elismerést Mel Gibson kapta meg legelőször 1985-ben, most pedig kiderült, hogy ki lett idén a befutó.

A People magazin szerint 2020-ban a Fekete Párduc és a Creed-széria izmos színésze, Michael B. Jordan az, aki leginkább kiérdemelte, hogy egy egész esztendőn keresztül büszkélkedhessen az év legszexibb pasija címmel – meg persze utána is, amíg csak él.

Michael B. Jordan nagyon meglepődött a döntésen, hiszen szinte teljesen esélytelennek érezte magát, de azért elárulta, hogy természetesen fantasztikus érzés árasztotta el, és a nagymamája nagyon boldog lenne a hír hallatán, hiszen gyűjtötte ezt a magazint. A családja persze nagyon büszke rá, mivel most kivételesen nem a színészi, vagy produceri munkáját ismerik el, hanem a kinézetét – és Hollywoodban ez kiemelten fontos.

Itt lehet megnézni a People magazin borítóját, illetve utána pár képet Michael B. Jordanről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás