Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újabb közös kollekciót készít a Nike és a Dior

Újabb közös kollekciót készít a Nike és a Dior

Színes

Újabb közös kollekciót készít a Nike és a Dior

Színes

Héjja Krisztián 08:08

Újabb Nike és Dior kollaboráció érkezhet a jövő év közepétől. A pletykák szerint sikerült szerződést kötnie a két vállalatnak, így mostmár semmi sem választhat el minket attól, hogy ismét a legvagányabb cipők közül válogathassunk a polcokról. 

Manapság már nem elég a vásárlóknak egy sima Nike sportcipő. Mindig valami különlegeset várnak a divatmárkától, amit ők évről évre teljesítenek is. Hol különböző sportolók signature modelljeit hozzák ki, hol pedig híres divattervezőkkel kollaborálnak, a rajongók pedig így készek akár százezer forint körüli összeget is kiadni egy-egy lábbeliért. 

Ilyen volt a legutóbbi Nike x Dior együttműködés is. Akkor olyan művészeket kértek fel a tervezésre, mint KAWS és Hajime Sorayama. A termékek hatalmasat mentek, így nyilvánvaló volt, hogy hamarosan megtörténik a folytatás. 

Ez a folytatás valószínűleg 2021 júniusában valósul meg, legalábbis erről szóltak a legutóbbi pletykák. További részleteket egyelőre senkinek sem sikerült kiderítenie, de ha elnézzük az előző kollekciót, nem fog minket csalódás érni. 

Borítókép: Highsnobiety

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria