promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balesetet szenvedett Zsidró Tamás
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Autóbalesetet szenvedett Zsidró Tamás. Csak a szerencsének és a mesterfodrász lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

Zsidró Tamás szerda délután szenvedett autóbalesetet, mikor a fiát vitte annak programjára. A Blikk információi szerint a mesterfodrász észrevette, hogy egy másik autó pont szembe jön vele, ezért félrerántotta a kormányt, de az ütközés elkerülhetetlen volt.

„Láttam, hogy szembe jön, és tudtam, ha nem teszek valamit, akkor frontálisan ütközünk. A pillanat tört része alatt döntöttem, félrerántottam a kormányt, így csak az autóm hátulja sérült meg. A félőrült száguldozó meg sem állt, cserben hagyott, tovább ment. Utólag tudtuk meg, hogy három utcával távolabb nekiment egy villanyoszlopnak, az állította meg. Mi is odamentünk a helyszínre, látni akartam, ki ölt meg majdnem, beszélni akartam vele, de addigra a mentők elvitték. Mint kiderült, ittas állapotban vezetett”

- nyilatkozta Zsidró a lapnak.

Bár azt még egyelőre nem tudja, mekkora anyagi kára keletkezett, hálás a sorsnak, hogy ennyivel megúszta, és nem történt komolyabb baj.

„Ha nem rántom el a kormányt, akkor a mögöttem jövő autót kapja el szemből, nem is akarok belegondolni... Ráadásul a környék tele van iskolákkal, óvodákkal, zebrákkal, szerencsére, hogy nem történt tragédia”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás