promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor kiakadt: „Undorítónak találnak és rühellnek”
Borítókép:  Varga Viktor / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg támadás éri Varga Viktort, aki pontosan tudja, hogy mivel vált ki az emberekből ilyen kőkemény, esetenként határozottan gusztustalan reakciókat.

Varga Viktor enyhén szólva is egy megosztó személyiség, hiszen ugyan rendkívül tehetséges művész, és sokan ismerik, kedvelik a „Lehet zöld az ég”, illetve a „Szőkével álmodtam” című slágereit, mégis számtalan botrányba keveredett az utóbbi években. Most a Life TV Bréking című műsorában beszélt arról, hogy milyen bántásokat kap, és vajon miért lehet ez.

„Engem mindenki kritizál, mivel saját véleményem van, és ezért pont a központba kerülök azzal, hogy általában nem is azt gondolom, amit a nagy tömeg. [...] És ki is mondom, emiatt irtózatosan szörnyűségeket kapok”

– mesélte Varga Viktor.

Ezek után elárulta, hogy ilyenkor vagy egy frappáns válasszal csapja le a dolgot, vagy csak egyszerűen megpróbálja ignorálni, ha sikerül. Mostanában is történt vele hasonló eset, aminél eléggé kiakadt, hiszen egyáltalán nem a polgárpukkasztás volt a célja, hanem csupán meg akarta mutatni a világnak a teljesítményét.

„Körülbelül tíz éve jógázok, de most megint elővettem, úgy nagyon. Elkezdtem jógapózokat csinálni és kipakolni az Instagramomra, de nem olyanokat, amit így bárki csinál, hanem amiket tíz éven keresztül kell gyakorolni, hogy meg tudd csinálni. Én azt hittem, hogy majd itt örülni fog mindenki, hogy mennyire ügyes vagyok. [...] Egyszerűen undorítónak találnak és rühellnek”

– osztotta meg a nézőkkel az énekes.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Brékingből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás