promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jack Black olyan pikáns videót rakott ki, hogy ezzel ő lett az év szexszimbóluma
Borítókép:  Jack Black / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor azt hinnénk, hogy 2020 már nem tartogat újabb meglepetéseket, akkor jön Jack Black, és egy olyan szexi táncot lejt, amivel szinte globális hőhullámot kelt.

Akármilyen eseménydús is volt ez az év, még így is kiemelkedett a katasztrófák közül, mikor Cardi B és Megan Thee Stallion megjelentették a „WAP” című szerzeményüket, ami nemes egyszerűséggel a nedves női nemi szervekről szól. Természetesen ezzel rendesen kiakasztották a közönséget, ráadásul még egy ezen a zenén alapuló táncos kihívás is elkezdett terjedni TikTokon, ami most egy újabb áldozatot követelt.

Jack Black elfogadta a WAP challenge-et, ezért felrakott egy videót, amin egy szál vörös fecske úszónadrágban vonaglik, szinte szexuális kapcsolatot létesít a járólappal, miközben slaggal locsolja őt a 12 éves fia – csak hogy teljes legyen az élmény.

Ezzel persze mindenkinek megmutatta, hogy ki a király, hiszen ilyen átéléssel kizárólag ő képes ezt az őrületet megtenni. A színész nem meglepő módon hatalmas sikert aratott a pikáns posztjával, mivel többek között Robert Downey Jr., Ed Helms, Jeremy Renner, Colin Hanks és Naomi Watts is kifejezték hódolatukat a felvétel láttán, aminek köszönhetően kijelenthetjük, hogy Jack Black lett az év szexszimbóluma – hiszen nehéz lenne ezt túlszárnyalni.

Itt lehet megtekinteni Jack Black WAP kihívásos videóját, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás