promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Hasselhoff pénzért bármikor hülyét csinál magából
Borítókép:  ROBYN BECK / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kilencvenes években volt egy napbarnított, barna hajú férfi, akiért milliók rajongtak. Minden nap a tévé képernyőjén láthattuk és úgy tűnt a csillaga már örökké ragyogni fog Hollywood égboltján. De nem így lett. Alkoholproblémák, válás, lecsúszás, majd ciki visszatérések következtek. David Hasselhoff mára pedig előszeretettel csinál hülyét magából, persze mindezt egy kis készpénzért. 

David Hasselhoff karrierje nem indult olyan jól, mint hinnénk. Egyáltalán nem. Az NBC ugyanis már az első évad után elkaszálta, minden idők egyik leghíresebb sorozatát, a Baywatch-ot, de a színész töretlenül hitt széria sikerében. Saját pénzét fektette a piros fürdőruhások hihetetlen kalandjaiba, és végül összejött az álom. 

További sorozatok, reklámok és igazi sikersztori következett, de egyszer mindennek vége szakadt. Hasselhoff a pia és a bulizás rabja lett, és az egykori szexszimbólum szépen lassan leírta magát. 

Nagyobbik lánya a mélyponton tette ki a híres Hasselhoff-videót, amin a színész önkívületi állapotban hamburgert eszik. A sztár ezt visszanézve rájött, hogy itt az ideje újra a csúcsra törni, és dobni az alkoholt. 

Ez a visszatérés azonban az évek alatt abban merült ki, hogy David ciki karakterként, önmagát alakítva tér vissza néhány filmbe. Viszont ez őt nem zavarja, tisztában van azzal, hogy csak hülyét csinál magából, mindezt pénzért. 

Ha másra nem is jók ezek a felkérések és szerepek, arra igen, hogy Hasselhoff ismét normális életet él. Jelenleg Kaliforniában lakik két lányával, akikkel pár éve még egy közös valóságshow-t is forgatott. 2018-ban pedig harmadszor is megnősült, a nála 28 évvel fiatalabb Hayley Robertset vette feleségül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás