promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudtad, hogy birodalmi lépegetők jártak Ferihegyen? – Coub-válogatás
Borítókép:  Lucasfilm Ltd. & TM.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Star Wars beköltözött Ferihegyre, persze csak a Coub-univerzumában, de lesz itt még olyan Paranormal Activity, amiben egy macska a főszereplő.

A Coub-on tudjátok, hogy bármi megtörténhet, még az is, hogy a Birodalmiak elfoglalják Ferihegyet, vagyis ma már a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret. A videó régi, a grafika új.

A retró zene rajongóknak nincsen buli Coco Jambo nélkül. Nos, ennek a kutyusnak sem. Nagyon érzi a dolgot a kokós jumbó!

A frissen megválasztott amerikai elnököt kikezdték neten, hogy a semminek tapsol, aztán rögtön be is vágták mellé mellé John Travoltát. Lehet a zászlót tiszteli meg, de azt már döntsétek el ti. Ettől még a Coub vicces.

Pitykő egy feltörekvő YouTuber, aki belekezdett egy Piapercek nevezetű sorozatba. Aranyosan esetlen, de mégis vicces. Aki a teljes italozásra kíváncsi, az ide kattintva éri el.

A kijárási tilalomra egyre többször reagálnak a Coub feltöltők – ez most egy ilyen lett.

Időzsaru és Jean-Claude Van Damme popsi, természetesen viccesen összevágva.

Továbbra is nehéz megítélni, hogy mit ejt el a srác az orosz rendőrök előtt, de valószínűleg valami olyat, amit nem kellene. A videó ettől még vicces, ahogy felfigyelnek rá. Jöhetnek majd a tippek!

Végezetül jöjjön a Paranormal Activity, csak ebben egy macska a főszereplő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás