promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő eljegyezte szerelmét – így zajlott a lánykérés
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő még a nyáron kérte meg szerelme, Dóri kezét, de mind ez idáig titokban tartották az eljegyzésüket. A pár most a Fókusz kamerái előtt beszéltek arról, hogyan történt a lánykérés.

Rácz Jenő még A Konyhafőnök egyik korábbi évadában ismerte meg szerelmét, Gyuricza Dórit. A Michelin-csillagos séf eleinte csak úgy tekintett Dórára, mint bármelyik versenyzőjére, de egy idő után azt vette észre, hogy valami kezd kialakulni köztük.

„A versenynap végén átbeszéltem a versenyzőkkel, hogy mi történt, miben voltak jók, miben hibáztak, majd a végén öleléssel váltunk el. Egyszer csak azt vettem észre, hogy őt jobb megölelni, mint a többieket - mesélte a celeb, aki kiesése után még aznap üzenetet küldött a fiatal lánynak. (...) Először nagyon hivatalosan gratuláltam neki, és elmondtam, mennyire sajnálom, hogy nem jutott tovább, majd egy vicces ürüggyel randira hívtam”

- nyilatkozta akkor a Blikknek Jenő.

Mint az a szerdai Fókuszból kiderült, a Nyerő Páros győztesei még augusztus végén eljegyezték egymást. Jenő a Lánchidat választotta arra, hogy megkérje Dóri kezét, aki természetesen azonnal igent mondott.

Mind ez idáig titkolták, de most úgy döntöttek, hogy megosztják mindenkivel az örömhírt. Jenő ugyanis néhány napja feltöltött egy képet az Instagram-oldalára, amin a követői kiszúrták Dóri ujján a jegygyűrűt.

„Igent mondott a világ legcsodàlatosabb embere az örök szerelemre. Szeretlek amíg èlek. Annyian gyanakodtatok, hogy beadtuk a derekunkat ès nem titkoljuk tovàbb”

- írta a posztban Jenő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás