promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírusos lett a Barátok közt Vili bácsija
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szigorú biztonsági intézkedések ellenére több színész is megfertőződött már a koronavírussal a Barátok közt stábjából, köztük Várkonyi András is, aki a Fókusz kamerája előtt beszélt arról, hogyan élte meg a betegséget.

A koronavírus nem válogat, bárki elkaphatja. Majka a napokban jelentette be a közösségi oldalán, hogy ő és Dundika is megfertőződtek, és emiatt az előadó kórházba is került.

Bár a magyarországi sorozatok forgatásán minden szigorú védelmi előírások szerint zajlik, a stábtagok és a színészek gyakran nem a kollégáiktól kapják el a betegséget. A Barátok közt színészgárdájából korábban a Fekete Alízt alakító Nagy Alexandra fertőződött meg a koronavírussal, aki jelenleg az RTL Klub A Konyhafőnök VIP című műsorának egyik szereplője.

A szerda esti Fókuszból kiderült, hogy nemrég újabb megbetegedések történtek a Barátok közt stábjában. A Somogyi Simont alakító Tóth Károlyt mellkasi fájdalommal kellett kórházba szállítani, ahol megállapították, hogy a COVID-19-el fertőzött, ezért hazaküldték. A fiatal színész jelenleg is karanténban van.

„Én tényleg úgy éreztem, hogy a poklot járom ezekben a napokban, nagyon rossz volt és tényleg nem kívánom senkinek. (...) Az ötödik napon elkezdett iszonyatosan égni a tüdőm, és ez nem akart múlni, ezért ki kellett hívni a mentőt, és bevittek az egyik Covid-osztályra, egy elkülönítőben voltam”

A sorozat Vili bácsiját alakító Várkonyi András is nemrég elkapta a koronavírust. Bár ő már jól érzi magát, még nem kezdett el újra dolgozni.

„Gyenge voltam, meg köhögtem, meg lázam volt, és akkor gondoltam, hogy a COVID-19 kopogtat nálam. Effektív rosszullétem az első napokban volt, tehát amikor gyenge voltam, amikor semmihez nem volt kedvem. Aztán az sem tett jót, hogy közben elmaradt egy premierem, le kellett mondanom fellépéseket, tehát, ha szabad ezt használnom, anyagilag is rosszul érintett”

A Fókusz teljes riportját alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás