Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tilla majdnem megfulladt egy konfetti miatt, és erről felvétel is van

Tilla majdnem megfulladt egy konfetti miatt, és erről felvétel is van

Színes

Tilla majdnem megfulladt egy konfetti miatt, és erről felvétel is van

Színes

Baranyecz János 04:40

Nagyon durva dolog történt a vasárnap esti Sztárban sztár döntője előtt, ugyanis Till Attila kis híján életét vesztette a főpróbán.

Rengetegen voltak kíváncsiak a TV2 Sztárban sztár című műsorának fináléjára, hiszen sokan izgultak, hogy vajon Tóth Andi, Szabó Ádám és Vastag Csaba közül ki lesz a vetélkedő győztese. Végül Szabó Ádám vihette haza a trófeát, a közönség pedig nagyon örült ennek, viszont a boldogságot és a csillogást beárnyékolta egy elég komoly baleset, aminek szörnyű vége is lehetett volna.

A Sztárban sztár műsorvezetője, Till Attila elárulta, hogy a döntő főpróbáján sajnos szerencsétlen módon benyelt egy viszonylag nagy konfettit, ami a torkán akadt, és emiatt rendesen megijedt, hiszen akár meg is fulladhatott volna.

Szerencsére utólag már nevetve mesélte el a történetet Tilla, bár akkor jóval rémisztőbb volt a helyzet, de végül sikerült vízzel kiöklendeznie az idegen tárgyat, így zökkenőmentesen folytatódhattak a munkálatok, és nem kellett elszállítani őt a gégészetre. Ebből persze a nézők semmit sem éreztek, hiszen a híresség remekül végezte a dolgát, és ha nem osztja meg velünk ezt a rémisztő esetet, akkor valószínűleg sose tudtuk volna meg.

Itt lehet megnézni Till Attila balesetét, ami akár tragikusan is végződhetett volna:

Borítókép: Till Attila / via sztarlexikon.24.hu